Winkelwagen
Nederlands
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Is een artikel niet helemaal naar wens? 

Bij 123teamkleding.nll kun je gemakkelijk retourneren!


Hoe kan ik een artikel retourneren?

  • Vul het retourformulier altijd volledig in
  • Retourneer je bestelling binnen 14 dagen na levering van de artikelen.
  • Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (indien mogelijk in de originele verpakking, netjes ingepakt).
  • Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen. Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van het artikel.
  • Gebruik voor de juiste adressering het meegestuurde PostNL retourlabel.

De kosten voor de retourzending bedragen € 2,95. Deze kosten verrekenen wij met de retourbetaling van uw bestelling. 
De retourservice via PostNL werkt alleen in Nederland en België. Retourzending vanuit andere landen zijn volledig voor rekening van de verzender.

Let op: Voor de FC Volendam kleding wordt er geen retourlabel beschikbaar gesteld. De retourzending is dan voor eigen kosten.

Wanneer u geen gebruikt maakt van onze retourservice, dan kunt je de bestelling ook retourneren met een andere vervoerder. De kosten hiervoor dien je zelf te betalen en worden niet vergoed door 123teamkleding.nl.
Het retouradres is:

Intersport Theo Tol B.V.
De Stient 20
1132 BE Volendam
Tel. 0299-760162 (webshop)
klantenservice@123teamkleding.nl

Ik heb een verkeerde / beschadigde zending ontvangen, wat moet ik doen?

Helaas kan het voorkomen dat je een verkeerde of beschadigde zending van ons ontvangt. In dit geval kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via ons e-mailadres klantenservice@123teamkleding.nl


Kan ik het artikel ook omruilen?

Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel of andere maat dien je online een nieuwe bestelling te plaatsen.


Afkoelingsperiode


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Voor de retourzending kunt u gebruik maken van het bijgevoegde retourformulier.123teamkleding.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash VVV Giftcard

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.