Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

JAKO Performance Trainingspak Jas Met Kap Marine/JAKO Blauw

Product afbeelding

JAKO Performance Trainingspak Jas Met Kap Marine/JAKO Blauw

Het Trainingspak met Kap uit de Performance lijn. Deze set is een combinatie met de Jas met Kap 6820 en 4 verschillende type broeken. Het jack heeft een micro-fleece binnenvoering, zeer comfortabel en tevens als lichte jas te dragen. 
U kunt een combinatie maken met de volgende broeken, waarbij wij het meest de 8489 (iets dunnere stof) en de 9289
(iets dikker materiaal) verkopen. Deze 2 broeken zijn beide taps toelopende, deze zitten onderin bij de kuit wat strakker, een moderne pasvorm.
  • 8489: De Trainingsbroek Premium 8489. De trainingsbroek is bij uitstek geschikt voor de training, maar wordt door zijn moderne pasvorm ook vaak als vrijetijdsbroek gedragen. De broek is een smal model, loopt taps toe en sluit wat strakker om de kuiten. Voorzien van zijzakken met rits en een elastische boord met een tunnelkoord
  • 9289: De polyesterbroek uit de teamline Performance 2022 heeft aan beide zijden zakken met rits. Door de beenafsluiting met rits en Ripp is de broek makkelijk uit en aan te trekken. Door een elastische boord met tunnelkoord zal de broek goed blijven zitten en niet afzakken.
  • 6599: De vrijetijdsbroek uit de teamline Performance 2022 is gemaakt van 100% polyester. De broek heeft een Mesh binnenvoering. De broek heeft twee handige zijzakken met een tweekleurige rits. Door een elastische boord met tunnelkoord zit de broek altijd goed.
  • 6589: De vrijetijdsbroek Allround is gemaakt van 100% gerecycled polyester en heeft Ripp-inzet ter hoogte van de kuit. De broek heeft twee handige zijzakken met rits en beenafsluiting met rits. De boord is elastisch en heeft een tunnelkoord, zo is de broek goed vast te knopen.

iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash VVV Giftcard